Dizájn Unió

VIDEÓMARKETING

Alkalmazz videót
és motion dizájnt!

Tudtad, hogy az online térben a tartalmak hetven százaléka mozgóképes? Ezek videók és motion design megoldások. A legkényelmesebb módszer az információ befogadására a videó.

Ma több a keresés a Youtube-on, mint a Google keresőben! A közösségi média platformok is a videó formátumokat részesítik előnyben egy képpel és/vagy szöveges poszttal szemben.

SEGÍTÜNK LÉTREHOZNI

a közösségi médiás tartalmaidat

Bizonyos célcsoportok ma már költséghatékonyan érhetőek el a jól szegmentált, tematikus televíziós csatornákon is.

A KÖZÖSSÉGI MÉDIA

platformok

ma a mindennapok digitális újságjaivá váltak. Használd ki, hogy saját csatornádon keresztül tarthatod a kapcsolatot a vevőiddel. Megalkotjuk vizuális látványodat és tartalmi üzeneteidet.

TERMÉKVIDEÓK

forgatva, vagy közelikkel bemutatva

Termékvideókkal és 3D termékfotó megjelenítéssel segítünk a terméked bemutatásában. Így könnyebben és megalapozottabban dönthetnek a vásárlóid a vásárláskor és az aggodalmaik is eloszlanak. A 3D-s termékfotóink (körbeforgatva) segítenek alaposan szemügyre venni a termékedet, akár egy szakembernek legyen szüksége információra a szereléshez, vagy egy hölgynek, ha ruhát, cipőt vagy bármi mást szeretne venni, de kétségei vannak. Igény esetén akár bútorok vagy nagyobb tárgyak 3D-s fotózását is vállaljuk. A termékvideókat szükség esetén feliratozzuk, vagy narrátoros kísérő szöveggel látjuk el.