Termékfotózás

Vállalunk termékfotózást online és nyomdai felhasználási területekre.

A termékfotózás online környezetbe általában fehér háttérrel fényképezzük. A termékjellemzői alapján a fényképezés készülhet egy vagy több szögből fényképezve.

360 fokban körbeforgatott fotózást is vállalunk weboldalakra vagy webshopok számára. Ezeket vagy animált forgó mozgással jelennek meg, vagy egérrel körbe forgatható, nagyítható módon jelennek meg. A körbefogatást 3 különböző kapacitású automatizált forgató asztallal tudjuk megvalósítani. 5 grammtól maximum 150 kilogrammig tudjuk vállaljuk a termékek körbeforgatott fényképezését. Így lehetőség van a ruha kollekciók élő modelles körbe forgatott fényképezésére is. Valamint vállaljuk 10 sec hosszúságú termékvideók gyártását is.

A termékfotózást szegedi stúdiónkban végezzük, de a termékek mérete, súlya, fizikai jellemzője és mennyisége alapján a fényképezés történhet Budapesten is, illetve a megrendelő telephelyén vagy annak közelében.

A 360 fokos fotó segít a vásárlónak a döntésben, különösen, ha minden oldalát szeretné látni.

Teljes körű termékfotózási szolgáltatást nyújtunk Önnek.
Fotózás, kreatív utómunka, kész beágyazható file.

Folyamat:
Elküldi hozzánk a fotózandó tárgyat, előkészítjük a fotózáshoz, fotózzuk, megvágjuk, „utómunkában lekezeljük” és animáljuk.

Kérjen árajánlatot!

Kedves Megrendelő!

A Rendelés felületünkről küldött megrendelési igényére minden esetben küldünk Önnek visszaigazolást. A fényképezési igények során technikai (méret, súly, stb.) jellegű kérdések is felmerülhetnek, ezért ilyen esetekben egyeztetünk Önnel, és ezt követően küldünk végleges árajánlatot. Ha ismeri az éves termékfotózási szükségletét, kérjen tőlünk egyedi partnerszerződésen alapuló ajánlatot!

További információk:
www.forgotermekfoto.hu
+36 20 31 34 352
info@dizajnunio.hu

A rendszeres ügyfeleinknek kedvezményes áron fotózunk!